Managerointi

Griffin Events Finland lähtee auttamaan mäntyharjulaisia urheilulahjakkuuksia. Ensimmäinen yhteistyö on solmittu juoksija Heidi Paasosen kanssa. Haluamme mahdollistaa Heidin tasavertaiset ja jopa paremmat harjoitusedellytykset ikäluokkansa huippujen kanssa.

Olemme koonneet Heidin taustalle kumppanuusverkoston ja rakennamme yhdessä tulevaisuuden tarinaa kohti Heidin tavoitteita. Kyseessä on 15 vuotias urheilijatyttö Mäntyharjusta. Tarinalle on olemassa jo kiva alkusävel, pärjääminen nuorten ikäluokissa, valmentajana oma äiti, koti Kinnin kylällä, Suomen mestaruudet tältä vuodelta 2000m:lta ja 1500m estejuoksusta sekä maastojuoksun 2. sija keväältä.

Griffin Events Finland Oy on mahdollistamassa Heidin unelmaa ja tulevaisuudessa on kenties myös muiden mäntyharjulaisten urheilijalupausten tukena.

Tarinassa on mukana yrityksiä Mäntyharjulta ja maailmalta. Heidin urheiluvaatetuksen hoitaa Suomen Newline Oy ja managerauksesta vastaa Griffin Events Finland Oy.

Tähän tarinaan on mahdollisuus päästä mukaan yrityksenä tai yksityisenä henkilönä. Mäntyharjusta maailmalle projekti starttaa nyt Heidin osalta, Mäntyharjun urheilija-pooli on avattu.